• Meny
  • Meny
The View from the Shard i London

The View from the Shard i London

The View from the Shard er en spektakulær turistattraksjon i London, kjent for sin imponerende utsikt over byen. Plassert på toppen av The Shard, Vest-Europas høyeste bygning, tilbyr den en panoramautsikt som strekker seg opptil 64 km på en klar dag.

The Shard ble designet av den italienske arkitekten Renzo Piano. Den er en del av en større utvikling i Southwark-området i London. Byggingen startet i mars 2009 og ble fullført i 2012. Bygningen har 95 etasjer, og The View from the Shard ligger på etasjene 68, 69 og 72, 244 meter over bakken.

The Shard London

Arkitektonisk er The Shard en nyskapning med sin skarpe, glasskledde form. Den er designet for å etterligne et glasskår, og skyskraperen er et symbol på det moderne London. Den har vunnet flere priser for sitt unike design og bærekraftige byggepraksiser.

The View from the Shard er kjent for sin 360-graders utsikt over London. Besøkende kan se kjente landemerker som London Eye, Tower Bridge og St. Pauls katedral. Utsiktspunktet tilbyr også interaktive teleskoper og skjermer som gir informasjon om byens landemerker.

Utsikt fra The Shard

For turister som ønsker å besøke The View from the Shard, er det lett tilgjengelig med offentlig transport. Nærmeste undergrunnsstasjon er London Bridge. Billetter kan kjøpes på forhånd på nettet eller ved inngangen.

Det finnes også ulike pakker tilgjengelig, inkludert champagneopplevelser og kombinasjonsbilletter med andre attraksjoner. Besøket er en unik mulighet til å se London fra et fugleperspektiv og anbefales for alle som besøker byen.

Kart