• Meny
  • Meny
Sky Garden

Sky Garden i London

Sky Garden i London er en unik og imponerende attraksjon som har blitt populær både blant lokalbefolkningen og turister. Denne offentlige hagen ligger på toppen av “20 Fenchurch Street”. En skyskraper som ofte blir referert til som “The Walkie-Talkie” på grunn av sin karakteristiske form. 

Historien til Sky Garden går tilbake til utviklingen av 20 Fenchurch Street, som ble ferdigstilt i 2014. Bygningen ble designet av den anerkjente arkitekten Rafael Viñoly. Han hadde en visjon om å skape et offentlig rom som ville tilby både grønne områder og fantastisk utsikt over London. Resultatet ble Sky Garden, en stor, trefoldig hage som strekker seg over tre etasjer, og tilbyr 360-graders utsikt over byen.

Sky Garden i London

Arkitekturen til Sky Garden er bemerkelsesverdig. Den buede formen på toppen av bygningen skaper en naturlig atmosfære som er både innbydende og fredelig. Innvendig finner du en rik blanding av planter og blomster, alt nøye planlagt for å maksimerer både rom og lys.

Sky Garden er kjent for mer enn bare sin hage. Det er også hjemsted for flere restauranter og barer, noe som gjør det til et populært sted for både avslapning og sosiale arrangementer. Utsikten over London fra denne høyden er helt fantastisk, og man kan se flere av byens mest kjente landemerker, som Tower Bridge og The Shard. Her får du en unik mulighet til å oppleve både natur og utsikt over London på samme tid.

Utsikt til The Shard fra Sky Garden i London

Det er gratis for turister som ønsker å besøke Sky Garden. Det er like vel viktig å merke seg at det kreves forhåndsbestilling av billetter for å komme inn. Besøkende oppfordres til å bestille billetter på nettet for å sikre adgang. Dette kan gjøres opptil tre uker i forveien. Det er også lurt å sjekke åpningstidene, da disse kan variere. 

Book billetter på Sky Gardens nettsider her.

Kart