• Meny
  • Meny
Up at the O2

Up at The O2 i London

Up at The O2 i London er en unik og spennende turistattraksjon som gir besøkende muligheten til å gå over taket av The O2-arenaen, en av de mest ikoniske arenaene i verden. Denne opplevelsen gir en 360-graders panoramautsikt over London, og er en favoritt blant eventyrlystne reisende.

annonse

Historien til The O2 begynner med åpningen i år 2000, da den opprinnelig ble kjent som Millennium Dome. Den ble bygget for å markere overgangen til det nye årtusenet og fungerte som en utstillingsplass for en årstid før den ble omgjort til en underholdningsarena. I 2007 ble den offisielt omdøpt til The O2 etter en sponsoravtale, og har siden huset mange berømte konserter, sportsarrangementer og andre kulturelle hendelser.

The O2 London

Arkitekturen til The O2 er bemerkelsesverdig, med sitt ikoniske teltlignende tak som strekker seg 52 meter over bakken og dekker et område på 100 000 kvadratmeter. Taket er designet for å være både estetisk tiltalende og funksjonelt, og gir et unikt bakteppe for “Up at The O2”-opplevelsen.

Klatre på toppen av o2 arena i London

Up at The O2 er kjent for sin spektakulære utsikt og adrenalinfylte opplevelse. Besøkende tar på seg sikkerhetsutstyr og følger en guide opp den bratte gangbanen som når en høyde på 52 meter over bakken. Turen er trygg og tilgjengelig for de fleste, selv om den krever et moderat kondisjonsnivå.

For de som ønsker å besøke Up at The O2, er det tilgjengelig året rundt, og det tilbys flere turer hver dag. Det anbefales å bestille billetter på forhånd, spesielt i høysesongen, for å sikre en plass på denne populære attraksjonen. Besøkende kan også nyte måltider eller shopping i The O2-komplekset før eller etter klatreopplevelsen. 

Kart