• Meny
  • Meny

Natural History Museum i London

Natural History Museum i London er et av de mest kjente og besøkte museene i verden. Det ligger i South Kensington og er kjent for sin imponerende samling av naturhistoriske artefakter. Museet ble grunnlagt i 1881, men dets opprinnelse kan spores tilbake til samlingene av Sir Hans Sloane. Gjennom årene har museet utviklet seg til å bli en globalt anerkjent institusjon for naturhistorisk forskning og utdanning.

Arkitekturen til museet er i seg selv bemerkelsesverdig. Bygningen er en strålende eksempel på romersk-gotisk stil, designet av Alfred Waterhouse. Den majestetiske fasaden og det detaljerte interiøret gjør et besøk til museet til en estetisk opplevelse. Spesielt er Hintze Hall, tidligere kjent som Central Hall, kjent for sitt imponerende tak og den ikoniske blåhvalen som ønsker besøkende velkommen.

Blåhvalen i Natural History Museum i London

Natural History Museum er mest kjent for sin omfattende samling av dinosaurfossiler, inkludert et berømt skjelett av en Diplodocus som lenge var utstilt i Hintze Hall. Andre bemerkelsesverdige utstillinger inkluderer den omfattende samlingen av mineraler, den interaktive menneskelige evolusjonsdelen, og det levende sommerfuglrommet. Museet er også et ledende forskningssenter, med et fokus på bevaring av natur og studier av biodiversitet.

Natural History Museum

For besøkende er museet åpent året rundt og tilbyr gratis inngang, noe som gjør det tilgjengelig for alle. Det ligger nær flere andre store turistattraksjoner og er lett tilgjengelig med offentlig transport. Museet tilbyr også en rekke pedagogiske programmer, guidede turer og spesielle utstillinger, noe som gjør det til et ideelt sted for familier, studenter og naturinteresserte.

Kart