• Meny
  • Meny
Spektakulære hotellbasseng

Verdens mest spektakulære hotellbassenger

Har du noen gang tenkt, “Jeg skulle ønske jeg kunne svømme i et basseng som får meg til å føle meg som en blanding av en Hollywood-stjerne og en oppdagelsesreisende?”

Vel, pakk badebuksa, for vi skal på en virtuell rundreise til noen av klodens mest utrolige hotellbassenger. Disse stedene gir deg mer enn bare muligheten til å prøvekjøre badetøyet; de gir deg historier å skryte av på neste familiemiddag eller, i det minste, noe å drømme om mens du sitter fast på kontoret.

inneholder annonselenker

Marina Bay Sands, Singapore

Badebassenget på Marina Bay Sands

Først ut, vi må bare snakke om Marina Bay Sands i Singapore. Dette bassenget er så høyt at du kan vinke til pilotene som flyr forbi. Det er som å svømme i himmelen, hvis himmelen var kantet med solsenger og en bar som serverer drinker dyrere enn flybilletten din hit. Perfekt for deg som elsker bylivet, men samtidig har en irrasjonell frykt for å berøre bakken.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Caruso,  Italia

Hotel Caruso - verdens fineste infinity-basseng

Neste stopp, Italia. Hotel Caruso i Ravello tilbyr ikke bare utsikt over Amalfikysten, men også et basseng som ser ut til å henge fast i klippen ved ren viljestyrke. Her kan du svømme i kanten av himmelen, eller i det minste få følelsen av det. Det sies at lokale fiskere noen ganger ser opp og lurer på om de har tatt en for mye av limoncelloen.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

The Hanging Gardens of Bali, Indonesia

Fantastisk hotellbasseng i jungelen på Bali - The Hanging Gardens of Bali

Så har vi The Hanging Gardens of Bali. Dette bassenget henger bokstavelig talt ut over jungelen, som en slags luksuriøs vannpark for voksne. Det er det perfekte stedet for deg som elsker naturen, men bare fra en sikker avstand og helst med en mojito i hånden. Her kan du late som du er Tarzan, men med tilgang til romservice.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

The Library, Thailand

Blodrødt basseng på The Library Hotel

På The Library i Koh Samui finner du et basseng som får deg til å lure på om du har glemt å ta av deg solbrillene. Vannet er knallrødt, takket være en kombinasjon av røde fliser og magi (antageligvis mer det første enn det siste). Det er perfekt for de som ønsker å svømme rundt og føle seg som en del av en moderne kunstinstallasjon.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Golden Nugget, USA

Haibasseng Golden Nugget Las Vegas

I Las Vegas finner du alt, inkludert et basseng hvor du kan svømme side om side med haier. Nei, du har ikke drukket for mye; Shark Tank ved Golden Nugget lar deg faktisk svømme rundt en massiv akvarietank fylt med haier. Midt i blinken for deg som alltid har ønsket å leve ut en scene fra “Haisommer”.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Alila Ubud, Thailand

Fantastisk svømmebasseng.i jungelen på Bali

På Bali, en øy som tydeligvis har en overflod av utrolige bassenger, finner du Alila Ubud. Dette infinity-bassenget gir deg følelsen av å svømme rett ut i jungelen. Ideelt er for de som ønsker å kombinere avslapping med en liten dose eventyr – og kanskje en og annen apekatt som tilskuer.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Four Seasons Safari Lodge Serengeti, Tanzania

Svømmebasseng på savannen i Tanzania

Forestil deg å plaske rundt i bassenget mens en flokk elefanter drikker ved vannhullet rett ved siden av. Four Seasons Safari Lodge i Serengeti gir deg nettopp denne opplevelsen. Det er som en episode av “Planet Earth”, bare du er i hovedrollen, og din største bekymring er om du tok med nok solkrem. Perfekt for de som liker dyrelivet på trygg avstand – dvs., med en bassengkant imellom.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Six Senses Yao Noi, Thailand

Nydelig hotellbasseng på Six Senses Yao Noi Hotel i Thailand

På Six Senses Yao Noi kan du nyte en flytende frokost (ja, du leste riktig) i ditt eget private infinity-basseng, med en utsikt over Phang Nga-buktens kalksteinsfjell som får deg til å glemme den norske vinteren raskere enn du kan si “hvor er passet mitt?”. Her kan du beundre en av verdens mest spektakulære utsikter – før du engang har tatt på deg buksene dine.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

The Edge, Bali

Basseng på klippen hos The Edge Hotel

Har du noen gang stått på en klippe og tenkt, “Dette ville vært det perfekte stedet for et svømmebasseng”? Nei? Vel, noen i Bali gjorde nettopp det, og resultatet er så spektakulært at selv fuglene stopper opp for å ta en titt. The Edge i Bali tilbyr et bassengopplevelse som er så nær du kommer å svømme i himmelen uten å måtte forhandle med fysikkens lover.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Giraffe Manor, Kenya

Spektakulært hotellbasseng i Kenya

Tenk deg å ta morgenbadet ditt mens en giraff elegant strekker seg ned for å nippe til vannet ved siden av deg. Nei, dette er ikke starten på en dårlig spøk, men en mulig morgenrutine på Giraffe Manor i Nairobi. Dette bassenget tilbyr ikke bare avkjøling under Kenyas sol, men også muligheten til å mingle med noen av de høyeste (og mest elegante) skapningene på planeten. Perfekt for deg som mener at din vanlige svømmepartner ikke strekker seg langt nok for å imponere.

LES MER & SJEKK PRIS HER