• Meny
  • Meny
Her bor du bra i Barcelona

Her bør du bo i Barcelona: Anbefalte områder og beste hotell

Barcelona består av en rekke unike og spennende bydeler, hver med sin egen karakter og sjarm. Når du velger et hotell i Barcelona, er det viktig å vurdere hva du ønsker å få ut av ditt opphold. Ønsker du å utforske byens rike historie, nyte strandlivet, utforske kunst og kultur, eller simpelthen bare nyte god mat og shopping?

Nedenfor har vi utforsket noen av Barcelonas mest attraktive bydeler for besøkende, og anbefaler det beste hotellet i hvert område.

inneholder annonselenker

Det Gotiske kvarteret (Barri Gòtic)

Det Gotiske kvarteret er hjertet av det gamle Barcelona. Her finner du trange brosteinsbelagte gater som åpner seg opp til skjulte torg, gotiske kirker, og den imponerende katedralen i Barcelona. Dette er stedet for de som ønsker å oppleve byens historie, nyte lokal kultur, og ha lett tilgang til noen av de beste tapasbarene og restaurantene.

H10 Madison Barcelona

Anbefalt hotell Barcelona - H10 Madison

H10 Madison i Barcelona er et elegant firestjerners hotell som ligger ideelt til for å utforske Det gotiske kvarteret og andre sentrale attraksjoner. Hotellet skilter med moderne, komfortable rom, en imponerende takterrasse med svømmebasseng og panoramautsikt over byen.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Eixample

Eixample er kjent for sin imponerende modernistiske arkitektur, inkludert flere av Antoni Gaudís mesterverker som Sagrada Familia, Casa Batlló og La Pedrera. Brede avenyer og kvadratiske blokker gjør dette området til et enkelt sted å utforske. Eixample er også hjem til flere high-end butikker og restauranter.

Hotel Casa Fuster

Hotel Casa Fuster Barcelona

Hotel Casa Fuster er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av bydelen Eixample. Dette ikoniske hotellet er et strålende eksempel på modernistisk arkitektur og ble opprinnelig designet av den berømte katalanske arkitekten Lluís Domènech i Montaner. Casa Fuster er et landemerke i seg selv, kjent for sin imponerende fasade og elegante interiør.

Hotellet er også kjent for sin Jazz Club, som er et populært møtested for musikkelskere og har vært vertskap for mange kjente artister gjennom årene. Her er du perfekt plassert for å utforske noen av Barcelonas mest kjente severdigheter, som Passeig de Gràcia, hvor man finner flere av Gaudís mesterverker, samt en rekke eksklusive butikker og restauranter.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

El Born

El Born er et pulserende og trendy område kjent for sin unike blanding av historiske severdigheter. Her finner du det imponerende Picasso-museet og den vakre Santa María del Mar-kirken, i tillegg til moderne butikker, gallerier, barer, og restauranter. El Born er perfekt for de som ønsker en kulturell opplevelse sammen med god mat og shopping.

Hotel Rec Barcelona

Hotel Rec Barcelona

Hotel Rec Barcelona er et rimelig og moderne hotell i hjertet av El Born, kjent for sin vakre takterrasse med basseng. Dette tilbyr gjestene en fantastisk utsikt over Barcelona, samtidig som det gir enkel tilgang til byens kulturelle attraksjoner og gode restauranter.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Barceloneta

For de som ønsker å kombinere storbyferie med strandliv, er Barceloneta det perfekte valget. Dette tidligere fiskerdistriktet er kjent for sin lange sandstrand, sjømatrestauranter, og avslappede atmosfære. Barceloneta er ideelt for familier, strandelskere, og alle som ønsker å nyte solen og sjøen, samtidig som de har enkel tilgang til byens andre attraksjoner.

W Barcelona

W Hotel Barcelona

W Barcelona er et ikonisk hotell kjent for sin unike seilform og spektakulære beliggenhet like ved Barceloneta-stranden. Dette hotellet tilbyr luksuriøse fasiliteter, inkludert en infinity-pool, flere gourmetrestauranter og en eksklusiv strandklubb.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Gràcia

Gràcia var en gang en egen by før den ble en del av Barcelona. Dette området har bevart en distinkt, bohemsk sjarm med sine mange torg, lokale kunstbutikker og uavhengige kafeer. Perfekt for de som ønsker å oppleve en mer avslappet del av Barcelona, borte fra de største turistmassene.

Radisson Blu 1882 Hotel Barcelona

Radisson Blu 1882 Hotel i Barcelona tilbyr en behagelig og miljøvennlig opplevelse, med fasiliteter som et svømmebasseng på taket, et fitness-senter, og en praktisk beliggenhet nær byens høydepunkter. Hotellets engasjement for bærekraft er bekreftet med en LEED-sertifisering, og gjør det til et ideelt valg for miljøbevisste reisende.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Kart