• Meny
  • Meny
Beste hotell Oslo

Beste hotell i Oslo: Her bor du bra i Oslo sentrum

I Oslo finnes det et bredt utvalg av hoteller som passer til ulike preferanser og budsjett. Vi har håndplukket 7 av de beste hotellene i byen, basert på kriterier som beliggenhet, service og komfort. Disse hotellene skiller seg ut med sin unike atmosfære og fasiliteter, og vil garantert gi deg en hyggelig opplevelse under ditt opphold i hovedstaden.

inneholder annonselenker

Amerikalinjen

Beste hotell i Oslo - Amerikalinjen

Amerikalinjen er et unikt hotell midt i hjertet av Oslo, rett ved Jernbanetorget og Operaen. Stedet oser av historie og har en vibe som skiller seg ut fra mengden. Dette var opprinnelig hovedkontoret til det berømte rederiet med samme navn, som fraktet håpefulle nordmenn over til Amerika. Nå er det omgjort til et hotell med en herlig miks av gammelt og nytt.

Amerikalinjen lobby

Hotellet ligger knallbra til for både turister og folk på forretningsreise. Med Operaen, Karl Johans gate og Barcode et steinkast unna, er det meste av det beste i Oslo innen rekkevidde. Du trenger ikke gå langt for å finne noe av det ypperste byen har å by på, enten det er kultur, shopping eller mat.

Deluxe-rom på Amerikalinjen

Amerikalinjen har et rykte på seg for å være mer enn bare et sted å sove. Atmosfæren er lun og innbydende, med en deilig blanding av norsk kulturarv og internasjonal flair. Rommene er stilige og komfortable, med alle moderne fasiliteter du kan ønske deg. Samtidig er det er likevel en følelse av byggets historie som henger igjen i veggene.

Deluxe rom bad Amerikalinjen

Fasilitetene her er topp notch. Fra det innbydende treningsrommet til de ulike spise- og drikkesteder på huset. Som for eksempel Atlas Brasserie og Pier 42 – en jazzinspirert cocktailbar. Og ikke glem Haven, en slags indre bakgård, som er perfekt for en kaffekopp eller noe godt i glasset, omgitt av grønne planter og en avslappet stemning.

Amerikalinjen restaurant

Amerikalinjen passer egentlig for alle slags reisende, enten du er her på jobb, for en romantisk helg, eller bare for å utforske hovedstaden. Det er noe med atmosfæren her som gjør at både unge og eldre, norske og internasjonale gjester føler seg hjemme her.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Clarion Hotel The Hub

Clarion the Hub Oslo

Clarion Hotel The Hub er et annet spennende hotellvalg i Oslo som også har mye å by på. Mens Amerikalinjen tar deg med på en historisk reise, bringer Clarion The Hub deg rett inn i fremtiden med sitt moderne design og bærekraftige løsninger. Dette hotellet ligger også utrolig sentralt, rett ved Oslo S. Så her bor du midt i smørøyet. 

Lobby Clarion the Hub Hotel Oslo

Med over 800 rom er det stort, men på en merkelig måte klarer det likevel å føles personlig og intimt. Kanskje er det de grønne løsningene, som takhagen der de dyrker urter og grønnsaker til kjøkkenet, som gir det lille ekstra. Eller kanskje det er kunsten som pryder veggene, skapt av lokale kunstnere, som gjør at du føler en sterkere tilknytning til byen og dens kreative sjel.

Spa Clarion the Hub Oslo

Når det kommer til fasiliteter, skorter det ikke på noe her. Hotellet har et svømmebasseng, flotte konferansefasiliteter for de som er på jobbreise, og et moderne treningsrom for de som vil holde seg aktive. I tillegg har de en restaurant som fokuserer på nordisk mat med lokale råvarer, og en skybar hvor du kan nyte en drink med utsikt over hele Oslo.

Anbefalt hotell Oslo - Clarion the Hub

The Hub passer utmerket både for forretningsreisende og turister. Med et stort og fleksibelt konferanseområde tiltrekker det seg mange store arrangementer, mens turister vil sette pris på den sentrale beliggenheten og lett tilgang til alt Oslo har å by på.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Sommerro

Sommerro Hotell Oslo

Sommerro holder til i den ærverdige bygningen som en gang huset Oslo Lysverker. Bygget er et fremragende eksempel på funksjonalistisk arkitektur fra 1930-tallet, nøye restaurert for å bevare sin historiske betydning samtidig som det introduserer moderne luksus. Med sin imponerende fasade og et interiør som fanger både hjertet og fantasien, inviterer Sommerro sine gjester til å fordype seg i et miljø hvor Norges rike designtradisjoner og kunstneriske uttrykk står i sentrum.

Deluxe hotellrom på Sommerro i Oslo

Interiøret i Sommero er en hyllest til 1930-tallets funksjonalisme. Omhyggelig restaurert og modernisert for å møte dagens behov og forventninger. Hvert hjørne av hotellet er nøye designet for å skape en varm og innbydende atmosfære, med en imponerende samling av norsk kunst som pryder veggene.

Sommero hotellbasseng

Et høydepunkt ved Sommero, som virkelig skiller seg ut, er det luksuriøse spaet. Her kan gjestene trekke seg tilbake fra byens travle liv og nyte en fredfylt og avslappende atmosfære. Spaet tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, alle designet for å fornye kropp og sinn. Her brukes naturlige, nordiske ingredienser som speiler den norske naturens renhet og styrke. Dette er et sted for ekte velvære, hvor du kan lade batteriene og skjemme bort deg selv.

Restaurant Sommerro hotell

Mat og drikke står selvfølgelig også i fokus på Sommerro. Her finner du flere spisesteder som byr på alt fra moderne tolkninger av norske klassikere til internasjonale smaker. Tilberedt med de fineste lokale ingrediensene. 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo ligger i hjertet av byen, bare et steinkast fra slottet og de historiske gatene i Oslo. Med sin sentrale beliggenhet er hotellet det perfekte utgangspunktet for å utforske hovedstaden, enten det er kulturelle skatter, shopping eller lokale matopplevelser du er ute etter.

Superior rom Thon Hotel Rosenkrantz

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo skiller seg ut med sin særlige oppmerksomhet på kvalitet og personlig service. Hotellet har en varm og innbydende atmosfære som får gjestene til å føle seg hjemme fra det øyeblikket de trer inn døren. Her er gjestfriheten i fokus, og personalet går alltid den ekstra milen for å sikre at ditt opphold blir akkurat slik du ønsker.

Frokost Thon Hotel Rosenkrantz

Et av høydepunktene ved Thon Hotel Rosenkrantz er uten tvil deres frokost. Den har blitt kåret til en av de beste hotellfrokostene i landet, med et imponerende utvalg av både lokale og internasjonale retter. Det er en frokost som virkelig setter standarden og gir gjestene en strålende start på dagen. I tillegg tilbyr hotellet også et kveldsmåltid inkludert i romprisen, noe som er ganske unikt og setter en ekstra verdi på oppholdet.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Continental

Hotel Continental Oslo

Hotel Continental er et familieeid hotell som har vært drevet gjennom fire generasjoner. Med en lidenskap for det personlige og det unike, har de skapt et hotell med en eksklusivitet og en standard som er vanskelig å matche. Dette er stedet for de som søker det lille ekstra, enten det er for en spesiell anledning eller for å gjøre et opphold i Oslo uforglemmelig.

Lobby Hotel Continental

I likhet med de tidligere nevnte hotellene, tilbyr Hotel Continental sine gjester enestående opplevelser. Men her er det den klassiske luksusen og den tidløse elegansen som står i sentrum. Fra det øyeblikket du trer inn i den imponerende lobbyen, omgitt av kunst og historie, føler du at du har trådt inn i en annen verden.

Superior rom Hotel Continental Oslo

Rom og suiter på Hotel Continental er innredet med en blanding av tradisjonell og moderne stil, og tilbyr uovertruffen komfort og luksus. Mange av rommene har en fantastisk utsikt over Oslo, slik at du kan nyte byen fra et rolig og vakkert utsiktspunkt.

Bar på Hotel Continental Oslo

Hotel Continental er også hjem til flere anerkjente spisesteder, inkludert den berømte Theatercaféen, en institusjon i Oslos restaurantverden. Med sin rike historie og status som et møtested for kulturpersonligheter, politikere og Oslo-borgere, tilbyr Theatercaféen en matopplevelse i historiske og elegante omgivelser. I tillegg finnes det flere andre barer og restauranter i hotellet som alle holder en høy standard og bidrar til hotellets unike tilbud.

Theatercafeen på Hotel Continental i Oslo

For de som søker en eksklusiv og luksuriøs opplevelse i Oslo, er Hotel Continental det opplagte valget. Med sin unike kombinasjon av historie, luksus og beliggenhet, står det i en klasse for seg selv og tilbyr en opplevelse som er både imponerende og uforglemmelig. 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

The Thief

The Thief Hotell Oslo

The Thief tar sitt navn fra historien til Tjuvholmen. Et område som en gang var kjent som et tilfluktssted for tyver og lovløse. I dag er området totalt transformert til en av Oslos mest trendy og attraktive bydeler. Kjent for sitt pulserende kulturliv, kunstgallerier og et arkitektonisk landskap som imponerer. Midt i dette kulturelle knutepunktet finner du The Thief.

Lobby The Thief

Rommene og suitene på The Thief er innredet med en luksuriøs og moderne estetikk. Hvert element er nøye utvalgt for å skape en følelse av komfort og stil. Store vinduer fra gulv til tak sørger for at rommene er lyse og luftige. Flere av rommene har dessuten spektakulær utsikt over Oslofjorden og Tjuvholmen. 

Deluxe rom på The Thief

Hotellets fasiliteter inkluderer en takterrasse med panoramautsikt over byen og fjorden, en perfekt plass for et glass om kvelden. I tillegg har The Thief en eksklusiv spa-avdeling, hvor gjester kan nyte behandlinger som er inspirert av norske tradisjoner. Et innendørs basseng for en avslappende svømmetur finner du også her.

The Thief Spa

The Thief tilbyr en unik blanding av kunst, luksus, og moderne norsk design. Perfekt for de som søker en eksklusiv og minneverdig opplevelse i Oslo.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Bristol

Hotel Bristol Oslo

Hotel Bristol ligger strategisk til i nærheten av Karl Johans gate, Nationaltheatret og Slottet. Noe som gjør det til en ideell base for å utforske byen. Hotellet har bevart sin klassiske sjarm og eleganse gjennom årene. Storslåtte fellesområder og krystallkroner bidrar til en følelse av å være tilbake i en svunnen tid.

Hotel Bristol

Rommene og suitene på Hotel Bristol er innredet for å reflektere hotellets rike historie. Moderne bekvemmeligheter er smakfullt integrert for å sikre et komfortabelt opphold. Hver detalj er nøye utvalgt for å opprettholde den elegante og klassiske atmosfæren som hotellet er kjent for.

Frokostbuffet Hotel Bristol

Hotellets signaturrestaurant, Bristol Grill, tilbyr en kulinarisk opplevelse med retter inspirert av både norske og internasjonale smaker. Servert i et miljø som oser av historie og tradisjon. Det er ikke bare maten som trekker folk til Bristol. Hotellets lobbybar, Bibliotekbaren, er et populært samlingspunkt for både hotellgjester og lokalbefolkningen. Med sine koselige lokaler og rikholdige utvalg av drikke, tilbyr Bibliotekbaren en avslappet atmosfære. Perfekt for en kaffe om morgenen eller en aperitiff før middag.

Restaurant Hotel Bristol

Hotel Bristol passer perfekt for de som søker en blanding av historisk sus, klassisk eleganse og moderne komfort. Her finner du  en atmosfære av ro og raffinement som er vanskelig å finne andre steder.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Kart