• Meny
  • Meny
Beste hotell Bergen

Beste hotell i Bergen: 5 anbefalte hotell i Bergen sentrum

I Bergen finner du et variert utvalg av hoteller som kan tilfredsstille enhver smak og lommebok. Vi har plukket ut 5 av de fremste hotellene i byen, nøye vurdert etter kriterier som beliggenhet, servicekvalitet og komfortnivå. Disse hotellene utmerker seg med sin særegne atmosfære og tilbud, og vil utvilsomt sikre deg et minneverdig opphold i den sjarmerende byen mellom de syv fjell.

inneholder annonselenker

Opus XVI Hotell i Bergen

Opus XVI i Bergen er virkelig en perle for deg som setter pris på en blanding av historisk sjarm og moderne luksus. Dette hotellet, som er en hyllest til den kjente norske komponisten Edvard Grieg, tilbyr en unik opplevelse midt i hjertet av Bergen. Med sin beliggenhet på Vågsallmenningen, er det perfekt plassert for å utforske byens mange tilbud, fra Bryggen til Fisketorget.

Interiør Opus XVI Bergen

Hotellet er kjent for sin personlige tilnærming og rike historie. Huset i en bygning fra 1876 som opprinnelig var en bank, har Opus XVI bevart mange originale detaljer, som gir det en spesiell atmosfære. Rommene og suitene er unikt designet, med en klassisk, men samtidig moderne stil, og tilbyr en utsøkt blanding av komfort og luksus.

Hotellrom Opus XVI

For matentusiaster tilbyr hotellets restaurant et godt utvalg av lokale råvarer og sjømat. Og for de som ønsker å oppleve litt ekstra, tilbyr hotellet pakker som inkluderer alt fra romantiske opplevelser til gourmetopplevelser og kulturelle utforskninger inspirert av Edvard Griegs liv.

Frokost Opus XVI

Søker du en opplevelse utenom det vanlige, med et snev av norsk kulturhistorie og moderne luksus, er Opus XVI et opplagt valg. 

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen har en knallgod beliggenheten, midt i hjertet av byen. Bryggen, med sine ikoniske fargerike trehus, er bare en kort spasertur unna. Det gjør hotellet til et prima utgangspunkt for de som ønsker å bo midt i Bergens unike atmosfære.

Hotellrom Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Hotellet har skjønt det med service, og rommene er ikke bare topp moderne, men også innbydende og komfortable. Men, det er frokosten som virkelig er prikken over i-en. Vi snakker om en frokostbuffet som har fått skryt langt utenfor byens grenser, med et fantastisk utvalg av alt godt Norge har å by på. Det er rett og slett en perfekt start på dagen.

Frokost Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz passer perfekt for deg som setter pris på god service, fantastisk mat og en sentral beliggenhet. Det er et sted for deg som ønsker å oppleve det beste Bergen har å by på, samtidig som du har en komfortabel og avslappende base å vende tilbake til.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel No 13

Hotel No 13 Bergen

Hotel No 13 er et sjarmerende boutiquehotellet på Torgallmenningen, midt i Bergen sentrum. Med sin stilfulle innredning, personlige service og fokus på detaljer, representerer Hotel No 13 det beste av nordisk gjestfrihet i en avslappet, men likevel luksuriøs atmosfære.

Hotellet er en del av anerkjente Clarion Collection, kjent for å tilby unike hotellopplevelser med en lokal vri. Hotel No 13 står i tråd med denne filosofien, med et design og en innredning som reflekterer både det moderne og det tradisjonelle. Med kun 34 rom, sikrer hotellet en intim og personlig atmosfære, hvor hver gjest blir møtt med individuell oppmerksomhet og service.

Deluxe rom på Hotel No 13

Rommene på Hotel No 13 blander komfort med stil, utstyrt med alt det man trenger for et behagelig opphold. Fra de myke sengene til de velutvalgte kunstverkene, er alt nøye utvalgt for å skape en unik hotellopplevelse.

Når det kommer til mat og drikke, skuffer ikke Hotel No 13. Hotellets restaurant og bar er populære møtesteder, ikke bare for gjestene, men også for lokalbefolkningen. Her kan man nyte alt fra en rikholdig frokostbuffet til lette lunsjer og middager. Alt tilberedt med fokus på lokale råvarer og smaker. Baren tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, fra klassiske cocktails til lokale ølsorter, i en avslappet og vennlig atmosfære.

Frokostbuffet på Hotel No 13

Hotel No 13’s beliggenhet er perfekt for de som ønsker å utforske alt Bergen har å tilby. Med Bryggen, Fløibanen og en rekke andre kulturelle og historiske attraksjoner innen gangavstand, er hotellet et ideelt utgangspunkt for å oppdage byens unike sjarm.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger rett ved Bryggen i Bergen, et steinkast fra det berømte Fisketorget og Fløibanen. Dette er midt i smørøyet for deg som vil oppleve det beste av hva Bergen har å by på, fra kultur og historie til shopping og matopplevelser.

Lobbyen på Havnekontoret Hotell i Bergen

Havnekontoret er kjent for sin unike kombinasjon av historisk atmosfære og moderne komfort. Bygningen selv er en del av Bergens maritime historie, og det merkes godt når du trer inn i den flotte lobbyen. Her møtes gammelt og nytt på en elegant måte, med klassiske detaljer og moderne design.

Deluxe rom på Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Når det gjelder fasiliteter, så skorter det ikke på noe. Hotellet tilbyr blant annet gratis kveldsmat til sine gjester, noe som er ganske uvanlig og et kjærkomment tilbud etter en lang dag med sightseeing. I tillegg har de et fint treningsrom og en avslappende sauna, perfekt for å lade batteriene. Og ikke minst, rommene! De er komfortable og innbydende, med alt du trenger for et behagelig opphold.

 

Sauna på Havnekontoret Hotell i Bergen

Beliggenheten til Clarion Collection Hotel Havnekontoret kunne ikke vært mer ideell for eventyrlystne sjeler som ønsker å utforske Bergen. Med Bryggen rett utenfor døren, Fløibanen bare en kort spasertur unna, og Fisketorget som nærmeste nabo, er hotellet et perfekt utgangspunkt for å oppleve alt byen har å by på. Det spiller ingen rolle om du besøker Bergen for første gang eller om du kjenner gatene som din egen bukselomme; Havnekontoret er det perfekte stedet for å starte nye eventyr.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Oleana

Hotel Olena Bergen

Hotel Oleana har klart kunststykket å pusse opp en gammel bygård fra 1800-tallet til et skikkelig stilig hotell. Fasaden er i seg selv et blikkfang som får deg til å stoppe opp, og når du først er innenfor dørene, er det som å tre inn i en annen verden. Det livlige designet er nøye gjennomtenkt og inspirert av Ole Bulls fargerike liv og karrier. Noe som gir hele hotellet en unik atmosfære med et snev av art deco-glam som virkelig setter prikken over i-en.

Interiør Hotel Olena

Rommene er noe for seg selv. Tenk komfort møter stil – med alt fra dype farger til luksuriøse tekstiler som får deg til å ville krype opp i senga og bare nyte. Og med kunsten på veggene blir hvert rom en liten oppdagelsesreise i seg selv.

Hotellrom Hotel Olena Bergen

Når magen begynner å rumle, er det bare å sette kursen mot hotellets restaurant. Her får du servert retter som er en blanding av lokale delikatesser og internasjonale smaker, laget med en kreativ vri. Og baren? Der kan du lene deg tilbake med en drink og bare ta inn over deg atmosfæren. Det er som om stedet sier: “Kos deg, du er i Bergen nå!”

Restaurant Hotel Olena

Beliggenheten til Hotel Oleana på Ole Bulls plass kunne ikke vært bedre for deg som vil utforske byen. Her har du det beste av Bergen for dine føtter rett utenfor hotellinngangen.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Kart