• Meny
  • Meny
Spahotell Gdansk

5 anbefalte spahotell i Gdansk for en avslappende weekendtur

En weekendtur til Gdansk er den perfekte anledningen til å skjemme bort både kropp og sjel med en deilig spabehandling. Det er dessuten overraskende rimelig både å reise hit og å bo godt her. Hotellene her er ikke bare rimelige, men også moderne og av høy kvalitet.

Flere av hotellene kan skryte av vakre spa-avdelinger der du kan nyte fantastiske spabehandlinger, massasje, eller rett og slett slappe av i et deilig varmt basseng eller i saunaen. Og det beste av alt, det å velge et spahotell i Gdansk koster ikke nødvendigvis mer enn et vanlig hotell.

Lurer du så på hvilket spahotell du bør velge? For å gjøre valget litt enklere for deg, har vi her valgt ut det vi mener er de fem beste spahotellene i Gdansk.

inneholder annonselenker

Hotel Almond Business & SPA

Spahotell Gdansk - Hotel Almond

Hotel Almond Business & SPA i Gdansk er et moderne spahotell som virkelig gir deg valuta for pengene. Dette hotellet ligger praktisk til i nærheten av både gamlebyen og byens mange severdigheter, noe som gjør det til et ypperlig utgangspunkt for å utforske byen.

Beste spahotell Gdansk

Det som virkelig gjør Hotel Almond Business & SPA til et spesielt sted, er, som navnet tilsier, deres fokus på spa og velvære. Her kan gjestene nyte et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter som er designet for å pleie både kropp og sjel. Med et innbydende innendørsbasseng, en avslappende sauna og et toppmoderne treningsrom, er det lett å finne en god balanse mellom aktivitet og avslapning.

Boblebad Hotel Almond Gdansk

Hotel Almond leverer også når det kommer til hotellrommene. De er romslige, moderne og komfortable, med alle de fasilitetene du trenger for et behagelig opphold. Mange av rommene har også en flott utsikt over byen eller elven, noe som legger en ekstra piff til oppholdet.

Spabehanding Hotel Almond Business & SPA i Gdansk

Hotellet passer for alt fra par på romantisk ferie, til familier som er ute etter et komfortabelt sted å bo. Med sin blanding av flotte fasiliteter, komfortable rom og en god beliggenhet, har Hotel Almond noe for enhver smak.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Radisson Hotel & Suites Gdansk

Innendørsbasseng i spaavdelingen hos Radisson Hotel & Suites

Radisson Hotel & Suites i Gdansk ligger praktisk til i hjertet av Gdansk, like ved den livlige Dluga-gaten og de sjarmerende breddene av Motlawa-elven. Beliggenheten gjør det lett å utforske de koselige gatene og rike historiske omgivelsene som byen er kjent for.

Spaavdeling Radisson Hotel & Suites Gdansk

Spaet på Radisson Hotel & Suites er kanskje det største trekkplasteret. For de som drømmer om en helg fylt med velvære, tilbyr spaet et bredt utvalg av behandlinger designet for å fornying og avslapning. Enten du er på utkikk etter en avstressende massasje, forfriskende ansiktsbehandlinger, eller kroppspleie som gir ny energi, finner du det her.

Badstue i spaet på Radisson Hotel & Suites i Gdansk

Spaet er også utstyrt med en badstue og dampbad, i tillegg til et innbydende bassengområde, noe som gjør det enkelt å finne roen her. Hotellrommene er nydelig innredet og vi anbefaler å velge et rom med utsikt for den ultimate opplevelsen.

Hotellrom på spahotellet Radisson Hotel & Suites

Drømmer du om å utforske Gdansk samtidig som du unner deg en avslappende spaweekend? Da er Radisson Hotel & Suites det perfekte stedet for deg. NB! Husk å velge rom med spatilgang om du ønsker å benytte deg av spaet.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hotel Grano

Spahotellet Hotel Grano i Gdansk

Hotel Grano er et luksuriøst spahotell som ligger sentralt til i Gdansk. Hotellet ligger i den historiske delen av byen, i nærheten av populære attraksjoner som Mariakirken og hovedgaten Dlugi Targ.

Hotel Grano Spa Gdansk

Hotel Grano tilbyr en rekke fasiliteter som passer for de som ønsker å slappe av og nyte en avslappende ferie. Spaet på hotellet tilbyr et bredt utvalg av behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger. Det er også et innendørsbasseng, badstue og treningsstudio tilgjengelig for gjestene.

Innendørsbasseng i spaavdeling på Hotel Grano

Hotel Grano passer for de som ønsker å tilbringe en avslappende ferie i vakre omgivelser. Enten du reiser alene, som et par eller med familien, finner du alt du trenger for å slappe av på dette flotte spahotellet i Gdansk.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Hilton Gdansk

Spahotellet Hilton Gdansk

Elegante Hilton Gdansk ligger perfekt plassert langs den rolige elven Motlawa som slynger seg gjennom Gdansk. Med en fantastisk utsikt over byen kan du nyte et fredelig opphold bare noen få minutters gange fra byens mest ikoniske severdigheter.

Solterrasse Hilton Gdansk

Hotellet imponerer med et elegant bassengområde, perfekt plassert rett innenfor en romslig takterrasse med en sjarmerende bar. Her kan gjestene nyte solen på varme dager og avkjøle seg med en forfriskende dukkert i det innbydende innendørsbassenget. I tillegg tilbyr hotellet to luksuriøse badstuer for ekstra avslapning.

Innendørsbasseng i spaet på Hilton Gdansk

Spa-avdelingen på hotellet ligger i samme etasje som bassenget, og tilbyr et bredt spekter av behandlinger og massasjer. Gjestene kan enkelt ta på seg badekåpen på rommet og spasere rett inn i denne beroligende atmosfæren for å nyte en avslappende opplevelse.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Sopot Marriott Resort & Spa

Marriott Spahotell i Sopot utenfor Gdansk

Selv om vi vet at Sopot ikke er en del av Gdansk, kan vi rett og slett ikke la være å inkludere Sopot Marriott Resort & Spa i vår anbefaling av de beste spahotellene i området. Grunnen er enkel: Dette hotellet tilbyr en så bra opplevelse at det fortjener en plass på listen. Særlig når vi tenker på at avstanden mellom Gdansk og Sopot er både kort og enkel å tilbakelegge.

Utendørs Basseng på Marriott Spahotell Sopot

Sopot Marriott Resort & Spa er mer enn bare et sted å overnatte; det er en destinasjon i seg selv. Hotellet ligger perfekt til ved den vakre kystlinjen, og tilbyr gjestene sine en nydelig utsikt over Østersjøen. Arkitekturen og interiøret speiler en moderne eleganse som både er innbydende og avslappende, noe som gjør det til et perfekt sted for en velfortjent weekendtur.

Innendørsbasseng Marriott Sopot

Spaet byr på et rikholdig utvalg av behandlinger, inkludert aromaterapimassasjer, kroppsinnpakninger, og ansiktsbehandlinger med mer. Besøkende kan også benytte seg av forskjellige typer saunaer, et innbydende innendørs svømmebasseng, og et utendørsbasseng som er perfekt for et forfriskende bad under åpen himmel.

Spabehandling hos Sopot Marriott Resort & Spa

Selv om vi i hovedsak fokuserer på spahoteller i Gdansk, er Sopot Marriott Resort & Spa et såpass bra alternativ at vi bare måtte ta det med. Avstanden fra Gdansk er kort, og det å inkludere dette hotellet i våre anbefalinger var en enkel avgjørelse.

LES MER & SJEKK PRIS HER

 

Kart